Så bär det av igen...

Till sommarstugan. Ännu är det så mycket snö att vi kommer att kunna åka tefat på lägdorna och grilla mashmallows i den framskottade grillen. Det ska bli sol´, vilket passar perfekt :)
Först sticker jag och tränar, en livsviktig sak för mig. Allt blir roligare och lättare på det sättet. Det mesta är packat och maken får lägga i resten i bilen efter en packlista...har jag kontrollbehov tro eller är jag bara bra på att packa och se till att allt som behövs är med? Ska man tolka sigsjälv positivt eller negativt..jag tror jag väljer det positiva. Det känns bäst

Ha en trevlig helg!

Underbara vår...

Nu är den här på allvar. Ljuset kommer och solen. Inatt sov vi i stugan, det är ju alltid en lisa för själen. Vi byggde bivack, eldade och samlade solstrålar med näsorna. Jag skottade så mycket snö att jag fått rejäl träningsvärk i mina triceps :)) Nu drar jag på gymmet en sväng tror jag, sedan lägger sig lugnet över huset och vi laddar för en intensiv arbetsvecka med fyra barn hemma.
Ha en skön söndag!

Vabbbbbbbb

Lite less på det är jag och om man kunde få betalt för att torka snor skulle jag vara miljonär vid dethär laget. Jag försöker lirka med mig lillan en sväng på stan, en liten kort bara...jag är så rastlös. Inte för jag mycket gjort i jobbet heller. Liv är sådär...sjuk men energisk ändå.

Köksgarderoberna, klädgarderober, kommoden i tv-rummet har alla blivit städade på kuppen. Jag antar att både lillan och jag är rastlösa och energiska..men trötta.

Ha en bra dag!

RSS 2.0